fredag, juli 22, 2005

Nu är det nog!

Expressen har träffat den 39-åring som amerikansk och brittisk underrättelsetjänst eftersöker. I dag publicerade de en intervju med honom.

I intervjun framgår tydligt hans sympatier för Bin Laden, al-Qaida och islamism. Om självmordsbombarna i London säger han enligt Expressen att;

"De är martyrer och jag hoppas bli martyr själv någon dag. De är inte terrorister, eftersom de gjorde vad islam kräver. Attackerna i London kan vara en reaktion på det som händer i Irak. Varje land som är inblandat i krig mot muslimer kan få samma öde."
Grattis Lars Ohly. Du har fått en anhängare till. Terrorismen skapades tydligen EFTER det att Bush gick in i Irak. Vad var det då som flög in i WTC? Vad var det som exploderade och dödade hundratalet ungdomar på Bali?
Han hinner även med att hota Sverige.

"Men läget blir allt värre för muslimer här. Ena dagen trakasseras våra kvinnor och andra dagen smutskastas vår profet av en pastor som bör straffas med döden."
"Jag vill inte träffa engelsk, amerikansk eller svensk underrättelsetjänst. De får komma hit och plocka in mig med våld. Men om Sverige väljer att lämna ut mig till ett annat land får det skylla sig självt Sverige kommer att straffas med det största straffet då."
Lämna ut honom! Han är i dag gift med två fruar, båda från Somalia, men har inget jobb. Vad får han pengar ifrån? Al-Qaida? Han får hota Sverige och vårat öppna samhälle hur mycket han vill. Tyvärr saknar vi politiker med ryggrad, som Tony Blair eller George Bush, varför ingen reaktion har kommit. Förmodligen sitter Mona Sahlin och tycker SYND om denna "människa", som faktiskt erkänner i intervjun att han kan tänka sig att bli martyr, dvs. spränga sig själv i luften och ta oskyldiga civila med sig.

I Sverige skall svensk lag gälla och här har vi ett samhälle som man allt får anpassa sig till. Att ha två fruar är inte tillåtet enligt svensk lag, liksom att hota ta livet av människor. Varför agerar ingen? Varför gör inte någon något? Skall vi tvingas vara så toleranta att vi riskerar dö på kuppen, för att vi har en handlingsförlamad regering? Riskera vårat samhälles existens?

Någon? Eller är det bara jag som bekymrar mig över den terrorist-kramar politik vi tydligen har valt? Nu får det vara nog!

Inga kommentarer: