onsdag, juli 13, 2005

Islamismens grymma ansikte

Det står nu klart vilka som är den civiliserade världens fiender. Islamismen saknar hjärta. Det finns ingen medmänsklighet någonstans. Alla som inte är "rättroende" och som kan agerar i vänlighet mot "fienden" kan användas i kampen för att uppnå det "gudomliga syftet", att "islamisera" världen.

Amerikanska soldater begav sig till al-Jedidahdistriktet i sydöstra Bagdad, för att uppmuntra människor i området att hålla sig inomhus då en fömodad bomb skulle finnas i området. Några av soldaterna delade ut godis till de barn som började flockas kring soldaterna. Då slog terroristen till. En självmordsbombare körde ut från en sidogata och sprängde sig i luften. 24 barn dog och 18 skadades. Detta är de "motståndsmän" och "rebeller" som vänstermedia håller varmt om ryggen, kritiserandes USA. Vad hade barnen gjort för fel? Förtjänade de att dö, för att de tog emot godis från amerikansk militär? Var det Blairs fel?

Nu om någon gång är det dags att sluta hålla våldsverkare om ryggen. Hatar man USA och västvärlden så till den grad, att man anser att det är befogat att spränga människor i luften för att demonstrera sin ondska, och hyllar våldsverkare och mördare i sina ledarspalter och kolumner, saknar man hjärta.

I Nederländerna håller rättegången gentemot den islamist som mördade Theo van Gogh på.
Theo mördades på öppen gata under rusningstid den 2 november 2004, av flera pistolskott och knivhugg liksom en sista hälsning lämnades på kroppen, fästad med kniv genom bröstet. På detta brev stod citat från koranen, liksom hot till en muslimsk parlamentariker som uppmärksammat hur kvinnor förnedras inom muslimska kulturer.

Mohammed Bouyeri, som står åtalad, talade under dagens rättegång till Theos mor. Det han sade var;

- "Jag känner inte din smärta. Jag måste erkänna att jag inte har något medlidande med dig. Jag kan inte känna något för dig efterrsom du inte är troende," sa Bouyeri enligt Expressen.
Han talade även till de poliser som han avlossade skott mot vid mordplatsen;

- "Jag sköt för att döda och för att dödas. Men ni kan inte förstå det."
Så ser "motståndet" ut. Åklagaren Frits van Straelen vill ha strängaste straff, eftersom Bouyeri predikar att alla som tänker annorlunda kan dödas. Han är därför en stor fara för samhället. Det skall bli intressant att se om vänsterspalterna i massmedia ändrar sin inställning till islamistisk fundamentalism och terror, eller om de fortsätter tala varmt om dessa, som "motståndare" och "rebeller".

Inga kommentarer: