måndag, oktober 30, 2006

"Tyst i ledet!"

Jag får inleda detta inlägg med att ursäkta för att det emellanåt dröjer mellan uppdateringarna. Hoppas dock på förståelse för tidsbrist som dyker upp i samband med arbete och studier.

Ni kommer förmodligen ihåg de band som hittades av nuvarande regering efter den dåvarande, hänvisandes till tsunamikatastrofen? När de hittades menade massmedia att de var ointressanta och att Reinfeldt försökte lägga fokus på annat än de då aktuella skandalerna med Borelius och Chilò.

När dimman lagt sig är banden dock plötsligt intressanta (se här). Hovrättspresident Johan Hirschfeldt skall nu ta tag i att återställa banden som innehåller vänsterkartellens kommunikationer. Förhoppningsvis får vi nu reda på vad Lars Danielsson hade för sig. Man bör också minnas att det var den journalist från Expressen samt den folkpartist som anklagats för dataintrång på socialdemokraternas intranät, SAP, som läckte informationen om att Lars skulle ha varit med en älskarinna den aktulla kvällen, och av den anledningen inte fanns på plats. Huruvida det ligger någon sanning eller ej här i skulle vara intressant att bena ut en gång för alla.

Inga kommentarer: