torsdag, september 28, 2006

Anna Sjödin, dag II

Till Aftonbladets Peter Kadhammar sade Sjödin att det var en bra dag i rätten i går. Kadhammar avfyrar en knivspark kritik gentemot SSU-basen, liksom han har en intressant återkoppling till gårdagens händelser under rättegången. (se här)

Se vidare här, här, och här.

Situationen just nu är inget annat än pinsam. Kunde man inte ha varit ärlig med en gång? Varför måste man inom socialdemokratin ljuga, ljuga, och sedan först när lögnen uppdagas, göra time-out? Att man kan komma undan skattefiffel, bidragsfusk, och nedmontering av demokratin, men riskera åtal för fylleri-bråk? Det är väl (S)verige i ett nötskal...

Och för att åter knyta an till Kadhammars artikel, så är den berättelse som presenteras från SSU synnerligen besvärlig. Inte för själva saken i sig. Fylleribråk sker varje helg runt om på Sveriges krogar mellan gäster och vakter. Men detta är ev. Sveriges nästa maktahavare. Uppmuntrande tanke, eller hur?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vakten hade en tung andra dag när åklagaren tvingdes erkänna att klienten ljugit inför alla närvarande. Går nog bra för anna detta.

Martin

Christian Swedberg sa...

Intressant. Har dock inte kunnat finna något som styrker detta. Finns det någon källa som kan bekräfta detta påstående?