lördag, april 22, 2006

(S)anktionerat Hat

Enligt JK är det tillåtet att uttrycka rasistiska åsikter, till och med att hota ta livet av människor, så länge man hänvisar till en konflikt och av Regeringen "godkänd åsikt". Den slutsatsen kan man dra av JK:s uttalande i SvD (här).

Göran Lambertz öppnar för antisemitism. Den 26 november 2005 avslöjade Sveriges Radio att Stockholms moské sålde kasetter och ljudband med hatiska uttalanden, riktat mot judar. Det var inte kritik mot den judiska tron, utan det som sades var; "Domens dag ska inte komma förrän muslimerna kämpar mot judarna. Muslimerna ska döda dem och judarna ska gömma sig bakom stenar och träd. Stenarna och träden ska säga: Åh, muslim, det är en jude bakom mig. Kom och döda honom."

Man fortsätter senare med: "Åh, gud, utrota judarna, Åh Gud, utrota judarna, Åh Gud, utrota judarna! Åh, Gud, förbanna dem och fördriv dem och låt dem piskas av lidande. Åh Gud över himmel och jord!"

JK menar att detta ligger "på gränsen" till vad som kan anses vara "godtagbart". Senast i går dömdes en kvinna för att ha kallat en man för "svartskalle". Där går en uppenbar gräns. Förundersökningarna har lagts ner i åtalet mot moskén, och Lambertz förklarar saken så här: "Jag har hela tiden sagt att detta är pedagogiskt omöjligt att förklara - men rätt."

Vi har fått en ny ofelbar Gud levererade av socialdemokratin; Göran Lambertz. Hans tempel finns förmodligen i LO-borgen. Någonstans borde väl även en av sossarna tilsatt tjänsteman ha ett hjärta? En känsla för rätt och fel? I tidigare inlägg har jag ifrågasatt huruvida Sverige av i dag har moral. Lambertz har producerat svaret.

1 kommentar:

Anonym sa...

Är inte dessa kassettband hets mot folkgrupp så vet inte jag VAD som krävs för att det ska kallas det.

Detta är bara en del av ett korkat, politiskt korrekt spel där det övertydliga fjuttinuttgullandet med islam börjar anta något patetiska proportioner.